Hardloopschoenen voor dames

Vind jij het ook heerlijk om een flink eind hard te lopen? Of je nu graag in het bos rent of over een verharde weg, in onze outlet vind je jouw perfecte paar hardloopschoenen.

Vind jouw perfecte paar

show blocks helper

Filter op prijs

Categorie

Schoenmaat (US)

Zoek op merk

Product Kledingmaat

Topmerken hardloopschoenen voor dames

Tijdens het hardlopen zijn comfortabele en goed passende hardloopschoenen zeer belangrijk. Daardoor loop je fijner en heb je minder snel kans op blessures dan wanneer je op bijvoorbeeld je zaalsportschoenen gaat hardlopen. De schoenen uit onze outlet collectie zorgen bovendien voor een comfortabele pasvorm, ventilatie en indien nodig hebben we ook de categorie schoenen die wat meer ondersteuning bieden.

In de Rønnør outlet vind je zeer betaalbare running schoenen. De modellen die in onze outlet worden aangeboden zijn van het vorige seizoen en juist daardoor flink in prijs verlaagd. Ideaal, want zo haal je voor een zacht prijsje hardloopschoenen van hoge kwaliteit in huis. We hebben hardloopschoenen van topmerken zoals Nike, Saucony, Asics, Hoka, Mizuno, Brooks en New Balance. Bovendien kun je in onze outlet heel eenvoudig filteren op prijs, merk en schoenmaat. Geef jouw voorkeur aan en de producten verschijnen meteen in beeld.

Kies de juiste hardloopschoenen

Tijdens het hardlopen krijgt je lichaam bij iedere stap een behoorlijke schokbelasting te verwerken dat kan oplopen tot wel 2,5 keer je eigen gewicht. Dit is niet alleen een belasting voor spieren, pezen een aanhechtingen maar bijvoorbeeld ook indirect voor je rug, knieën en andere gewrichten. Je kunt het risico op blessures o.a. verkleinen door tijdens het rennen schoenen van goede kwaliteit te dragen, daarnaast is het belangrijk om op een verantwoorde manier trainingen op te bouwen en bijvoorbeeld een hardloopschema te volgen. De loopschoenen in onze outlet zijn allen van deze uitstekende kwaliteit. Dit geldt voor zowel de neutrale- als de zgn. antipronatie hardloopschoenen.

In onze outlet webwinkel heb je dus de keuze uit deze twee typen hardloopschoenen, de neutrale en de antipronatie. Het neutrale spreekt voor zich: schoenen die geen corrigerend effect hebben op de afwikkeling van je voeten. Schoenen mét antipronatie voorkomen echter dat het enkelgewricht tijdens de het hardlopen teveel naar binnen kantelt. Deze hardloopschoenen geven je extra stabiliteit en kunnen hiermee overbelastingen deels voorkomen.

Of je nu 10 kilometer per week loopt,  graag een duurloop doet óf van plan bent om de hele marathon te lopen: voor elke discipline én iedere soort loper is er wel een type hardloopschoen beschikbaar. Met de juiste hardloopschoenen heb je al een voorsprong op de rest. Veel winkel- en loopplezier!